Az ask. Fm-es kérdező oldalon ha írok valakinek, az látja az IP címemet?
Figyelt kérdés
Ő állítja h igen, de nekem meg nincs askom, és fogalmam sincs.2012. dec. 23. 23:26
2/4 anonim válasza:
Ha látják is, az IP-ből semmilyen konkrét adatot nem fognak tudni, így azt sem hogy az személy vagy hely szerint kihez/hova tartozik. Egy felhasználónak az IP csak egy halom szám.
3/4 anonim válasza:
Nem látja de ha látná is akkor sem menne vele semmire. Csak a szolgáltatót és a települést tudná megnézni ( lehet hogy azt is pontatlanul ).
4/4 A kérdező kommentje:
hát fene tudja, azért kipróbáltam, akár csak a googleba beírtam, és simán kidobta konkrét helyet, na meg mindegy, mert az illető mégis kitalálta, ki írt neki
úgyhogy oké, egy szám, csak éppen nem olyan nagy ördöngösség annak utána járni, h kihez tartozik, infós srác most felvilágosított :(
2012. dec. 24. 08:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!