Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mért nem tudok letölteni a...

Mért nem tudok letölteni a google play-ről?

Figyelt kérdés

most befogok tenni egy képet,de ezt a képet a számítógépen csináltam,de ugyan azt írja ki telon is: [link]

ha az okra megyek akkor bezárja az ablakot ha még egyszer a telepítésre kattintok akkor újra azt írja ki,mit kell tennem?

2012. dec. 23. 14:58
 1/4 Komplikato ***** válasza:
Létre kell hoznod a Google accountoddal egy Google Play accountot hozzá való bank/hitelkártyával. Kell, hogy legyen a telefonodon Google Play (régi androidnál megesik, hogy még a Google Market-et keresi!), meg bizonyos főzött romokra nem fog működni soha.
2012. dec. 23. 15:02
 2/4 bresser válasza:
hogyan kell létrehhozni google play accountot?
2012. dec. 25. 23:16
 3/4 A kérdező kommentje:
megoldotam,regisztrálni kell,úgy kell google play acontot csinálnod,hogy a telodol megnyitod a google play alkalmazást és kérdezi,hogy regisztrálnod kell megteszed most igen fiók létre hozás...
2012. dec. 26. 17:38
 4/4 bresser válasza:

felregisztrálltam, letoltottem 2_ét játékot aztán megint hibátirt.

valamit nem csinálltam meg?

2012. dec. 27. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!