A yahoo mail hetek óta nem enged be, mi a teendő?
két probléma is van.
Az egyik hogy yahoo mailt használsz,a másik meg hogy mentőövként hülyeséget használsz.
go gmail.com és sose nézz vissza:P Amúgy valószínűleg azért csinálja mert kártékony féreg van a gépeden ami jelszavakat lop és hasonlók.Kellene egy normális vírusírtás/ellenőrzés legvégső esetben format/reinstall.
Értem a jó szándékod, de logikai bakikkal teli a beírásod. ;)
_EGY:
Ugyanis az, hogy vkinak gondja van a yahoo-val, nem feltétlen jelenti azt, hogy ne lenne más email címe, pl. gmail. ;)
_KETTŐ:
a vírusírtással kétszeresen is mellétippeltél, mivel egyrészt TUDOK RÓLA, HOGY VAN vírus a yahoo mail-emen, ugyanakkor A MAIL SERVEREN (!!) van a vírus, azon belül az én loginomban, és azt a yahoo címemet már csak levél archiválásra használom, de macerás lenne elmenteni offline a leveleimet, és csak belépni szeretnék, megtartani ezt a régota virusos levelesládámat.
_HÁROM:
Mivel linuxot hasnzálok windows helyett, már csak ezért is kizárt, hogy a vírus/trójai a gépemen lenne. ;-)
_NÉGY:
Mint látod a kérdésleírásomnál: nem is használtam mentőövet, ez a pláne. :) Szóval nagyon nem gondoltad végig a beírásod, hogy ennyi sok logikai baki van benne, mégis kritizálsz. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!