Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A yahoo mail hetek óta nem...

A yahoo mail hetek óta nem enged be, mi a teendő?

Figyelt kérdés
Csak akkor enged be hetek óta, ha a regisztráláskor megadott telefonszámra, vagy az alternatív email-re kiküldött kódot beírom. Csakhogy mindkettő gyanánt halandzsát adtam meg...

2012. dec. 23. 11:23
 1/3 anonim válasza:

két probléma is van.

Az egyik hogy yahoo mailt használsz,a másik meg hogy mentőövként hülyeséget használsz.

go gmail.com és sose nézz vissza:P Amúgy valószínűleg azért csinálja mert kártékony féreg van a gépeden ami jelszavakat lop és hasonlók.Kellene egy normális vírusírtás/ellenőrzés legvégső esetben format/reinstall.

2012. dec. 26. 12:31
 2/3 A kérdező kommentje:

Értem a jó szándékod, de logikai bakikkal teli a beírásod. ;)

_EGY:

Ugyanis az, hogy vkinak gondja van a yahoo-val, nem feltétlen jelenti azt, hogy ne lenne más email címe, pl. gmail. ;)

_KETTŐ:

a vírusírtással kétszeresen is mellétippeltél, mivel egyrészt TUDOK RÓLA, HOGY VAN vírus a yahoo mail-emen, ugyanakkor A MAIL SERVEREN (!!) van a vírus, azon belül az én loginomban, és azt a yahoo címemet már csak levél archiválásra használom, de macerás lenne elmenteni offline a leveleimet, és csak belépni szeretnék, megtartani ezt a régota virusos levelesládámat.

_HÁROM:

Mivel linuxot hasnzálok windows helyett, már csak ezért is kizárt, hogy a vírus/trójai a gépemen lenne. ;-)

2012. dec. 27. 09:59
 3/3 A kérdező kommentje:

_NÉGY:

Mint látod a kérdésleírásomnál: nem is használtam mentőövet, ez a pláne. :) Szóval nagyon nem gondoltad végig a beírásod, hogy ennyi sok logikai baki van benne, mégis kritizálsz. :))

2012. dec. 27. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!