Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » CISCO EPC3925 modem beállítasa...

CISCO EPC3925 modem beállítasaiban segítséget kérek. Hogyan lehet kikapcsolni benne a wifi-t? Az indokot lejjebb írom.

Figyelt kérdés
UPC-s modem,amiben benne van a wifi funkció is. Csakhogy én a saját BELKIN routeremet használom,mert az ingyenes. Szakadozik az internet kapcsolatom, és az ügyfélszolgálat szerint azért,mert a két router zavarja egymást. Mondjuk nemigazán értem, mert ez a probléma kb.két hete kezdődött, én pedig majd egy éve vagyok UPC-s.

2012. dec. 23. 09:46
 1/10 Nadetényleg ***** válasza:
Nem igazán érthető, hogy mit szeretnél. Ha be sincs kapcsolva a wifi a UPC routeren, akkor hogy zavarhatnák egymást?
2012. dec. 29. 13:21
 2/10 Nadetényleg ***** válasza:
Ja bocs, nem jól értettem. A UPC router kezelését a leírásában kell megnézned, vagy az ügyfélszolgálatuktól kérj segítséget.
2012. dec. 29. 13:23
 3/10 A kérdező kommentje:
A wifi működik a CISCO-ban is, notebook látja .
2012. dec. 29. 17:20
 4/10 A kérdező kommentje:
Persze a szolgáltató azt mondja,kapcsoljam le az enyémet,tehát marad az övéké,ami fizetős.
2012. dec. 29. 17:21
 5/10 P.O.C. ***** válasza:
57%

Közvetlenül kös össze a modemet a géppel!

[link]

Kattints a Log In -ra.

Wireless > Basic Settings > Wireless Network: Disable

--> Save Settings

Amúgy nem biztos hogy az UPC- nek igaza van. A BELKÍN egy f*s router márka, bottal sem piszkálnám.

2012. dec. 29. 17:50
 6/10 A kérdező kommentje:
Asztali gép- vezetékkel csatlakozik, notebook -wifivel.
2012. dec. 30. 21:50
 7/10 Nadetényleg ***** válasza:

Fizetős lenne ha a UPC router wfijére csatlakozol? Ez nekem új, hol ír ilyent? Tehát most is be van kapcsolva, elvileg csatlakozhatnál, de nem teszed, mert ők figyelik és számláznának? Nehezen hihető.

Amúgy tudsz csatornát váltani a tiéden, ha véletlenül ugyanazon a csatornán működik mint a UPC-s.

2012. dec. 31. 18:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Nézd csak ezt az oldalt: [link]
2013. jan. 1. 10:49
 9/10 A kérdező kommentje:
5. válaszoló , ezt kerestem, kikapcsoltam a wifit a CISCO-ban. Köszönöm.
2013. jan. 1. 11:23
 10/10 Nadetényleg ***** válasza:
Jó, de ez nem arról szól, hogy fizetned kell akkor, ha használod az ő routerük wifijét. Helyszíni beüzemeléskor kell fizetni, illetve ha kértél volna kiszállást mondjuk a kikapcsolásért, akkor kellett volna fizetned egyszeri díjat, de ez mondjuk természetes. Havidíja csak az esetlegesen bérelt plusz USB adapternek van. llyesmit bérelni persze nem érdemes.
2013. jan. 2. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!