Te is törölted a facebook fiókod? Ha igen mi okból? Többi lent
Én elmondanám az én tapasztalataimat.
Én kedveltem a facebook-ot az elején, DE (előre szólok nem vagyok tini 26 vagyok)
Az okok ami miatt töröltem magam, mert valahogy azt érzem most jelen pillanatban, hogy azon az oldalon nagy százalékban egy birka retardált közösség alakult ki.
Tinik:
Sok velem egykorú ismerősöm van akinek van tesója (tini tesói 14-től 18 éves korosztályig)
Ugye ők jelölgetnek mindenkit, én meg nem akartam bunkó lenni vissza jelöltem őket.
Aztán hála nekik tele lett a falam a napi vergődéseikkel.
Éppen meghalni készülnek mert szerelmesek de őket nem szeretik viszont vagy elhagyta a barátja/barátnője.
Pakolgatják másodpercenként ki a hülye idézeteket.
Háborúznak az üzenőfalon, hogy épp ki a köcsög, vagy kit fognak meggyilkolni a suliba.
Minden nap 10 képet raknak fel magukról, és könyörögnek a like-ért, mellesleg nem beszélve arról, hogy olyan képeket raknak ki ahol majdnem minden látszik, vagy akkora dekoltázsuk van ami előnybe van helyezve, hogy jó h valami még takarja a mellét, utána meg csodálkoznak, ha ribancozzák őket, meg minden idegen meg akarja őket d*gni.
Idősebbek:
Ami számomra meglepő, sok olyan ismerősöm van akinek van gyereke 3-tól 12 éves korosztályig, ugye sok ebből oviban, suliban, vagy épp otthon van.
Sokuk ezek közül nullától huszonnégyig facebook-ozik, ok megértem, elvégezte az otthoni dolgokat, vagy hazaért a melóbol kis kikapcsolódás, pihi szempontjából ok, de egész nap? és a köcsög facebook miatt nem foglalkoznak szinte semmit a gyerekkel.
A véresszájú házi asszony kategória.
Ezek azok akik, minden főztjükről képet készítenek, mit csinált reggelire, mit csinált ebédre, vacsorára éppen mit süt...
A büszke szülő kategória és ők akik a legjobban idegesítenek.
Ok el ismerem, hogy minden szülőnek a a saját gyereke a legszebb és büszke rá, de miért kell minden rohadt nap, képeket meg videókat posztolni róla, hogy épp cumizik, vagy bekakál vagy apát csapkodja a cumival? miért nem lehet ezeket az albumba tartani, hogy tényleg csak a család és a közelálló egyéb rokonok ismerősök élvezzék ezt?(lehet ezt én fogom fel rosszul)
Játék felkérések / Új oldalam van.
Napi szinten jönnek a farmville felkérések, meg like-old az új oldalam felkérések. Kösz elég volt belőle.
Nem beszélve arról, hogy rengeteg hír szól arról, hogy a facebook, eladja az adataidat, megnyerő dolog nagyon.
És még annyi, hogy a facebook alapból olyan információkat közöl le nekem másokról ami értelmetlen és nem is vagyok rá kíváncsi
Köszönöm, hogy végig olvastad és várom a válaszod
Nem, én még nem töröltem, de már érlelődik bennem a gondolat. Én csak szeptemberben regiztem, kíváncsiságból, ennek az oldalnak köszönhetően, a sok Facebook- os kérdésből kifolyólag. Én az idősebb korosztályhoz tartozom, és bizony meglepődtem én is, hogy a velem egykorúak, / 50 felettiek/ is milyen bugyuta dolgokat képesek művelni:) Én mondjuk kiírtam annak idején, hogy játék feléréseket nem veszem figyelembe, és a beállításokban is mindent kilőttem, amik engem nem érdekelnek. Én bizony visszautasítom ha valaki olyan jelöl be, akit mondjuk azért ismerek, de tudom, nincs közös téma. Ha megharagszik lelke rajta. Mióta regiztem, rengeteg hoax megosztást sikerült leállítanom, figyelmeztettem a megosztót, hogy nézzen már utána, mielőtt kiposztol ilyeneket. Mivel azt sem tudták sokan mi az a hoax, szépen elmagyaráztam nekik:) A nyeremény játékokat meg már nem is mondom, meg ugye az oszd meg, lájkold és ilyen- olyan szerencse ér! Mondjuk meglepődtem, hogy idáig értelmes embereknek tűnő személyek, hisznek ilyenben.
Még kivárok, hátha még egy két emberkét jó útra tudok terelni:)))
Kívánok nagyon szép karácsonyi ünnepeket! Üdv.
Kedves kérdéskiíró! Megértem a problémádat, bár valamicskét lehet javítani rajta. Tinik esetére: egyáltalán nem bunkóság elutasítani a jelölést. Sőt még akkor sem, ha tényleg ismered az illetőt. Én is jól megválogatom, hogy kiket jelölök be, illetve igazolok vissza. Nemrég 497 ismerősöm volt, amikor úgy döntöttem, átnézem az ismerőseim listáját, hogy kik vannak fent. Kapaszkodj meg, egy lendülettel 30 ismerőstől szabadultam meg, és nem bántam meg, sőt! Szóval lehet, nem ártana neked is megtenni ezt a lépést, így sok idegesítő személytől szabadulsz meg.
Szülők kategória: ezek engem is idegesítenek, hogy szegény gyerek még 3 éves sincs, de már egyre-másra pakolgatják fel a képeket róla, amivel lehet, hogy évekkel később majd vissza is fognak élni! A másik, hogy igen, amit te mondasz, hogy miért kell hetente egy olyan képet betenni, hogy épp mit csinál a gyerek. Lehet, hogy a kedves szülők azt hiszik, hogy mindenki az ő gyereküket csodálja, csakhogy a Facebook felhasználóit ez rohadtul nem érdekli! Sajnos ebben az esetben 3 dolgot tehetsz:
- vagy lenyeled, hogy ezt csinálják;
- vagy finoman tudtukra adod, hogy ezek a dolgok más embereket zavarhat;
- vagy törlöd az illetőt.
Játék felkérések: a játék felkéréseket lehet tiltani a Facebook-on.
De sajnos mindezek ellenére igazad van, a Facebook sokak számára inkább átok, mint áldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!