Mit lehetne tenni a szolgáltatóval? (internet)
Figyelt kérdés
Az internet szolgáltatóm gyakorlatilag szándékosan szaggatja a netem. Óránként nincs úgy kb 15 percre netem. És kb minden órában ugyan abban az időben. Online játéknál nagyon zavaró hogy újra kell kezdenem miatta. Már lassan 2 hete ez megy... Írták alul a tájékoztatón hogy 50 GB után korlátozhatják vagy ellenőrizhetik a netem. Persze a reklámban meg korlátlan szerepel. Mit tehetek? Hűségidős vagyok, de úgy érzem ehhez nem lenne joguk.2012. dec. 19. 17:29
1/7 anonim válasza:
Ha a szerződésben az van hogy lekorlátozzák a netet 50 giga után akkor nem tudsz mit csinálni. A Fogyasztóvédelemhez se fordulhatsz mert benne van a szerződésben. Viszont a net szakadást azt bejelentheted hibára.
2/7 anonim válasza:
próbáld telefonon elmondani h nem erre írtad alá a szerződést, kapnak 1 hét türelmi időt, ha továbra is fennáll a gond válts!!!
3/7 anonim válasza:
Szerintem a szerződésben korlátozás volt, nem pedig időszakos szolgáltatás megvonás. Ez pedig azt jelenti, hogy nem teljesítik a szerződésben foglaltakat, így lemondhatod az internetet, és átmehetsz máshova.
5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos egy noname szolgáltató mivel itt vidéken csak ezt lehet elérni. Novicom a nevük. Én is úgy tudom hogy max a sebességet korlátozhatják nem pedig azt hogy egyáltalán nincs. Az előbb se volt mikor ide akartam írni.. ez már azért idegesítő. De főleg ez hogy KORLÁTLAN majd alul 50 GB után korlátozhatják. Hogy van ez? Ahogy értelmezem a kettő üti egymást..
2012. dec. 19. 18:02
6/7 anonim válasza:
Gyorsan átfutottam a honlapját a szolgáltatónak és tényleg eléggé ellentmondásos az egész. Ott van hogy "A csomaghoz rendelt sávszélességen átvihetõ adatmennyiség: Korlátlan adatmennyiség" majd bár sorral lejjebb "50GB adatforgalom elérése esetén sávszélességkorlátozási,ellenõrzési jogosultsággal." Elég értelmezhetetlen ez így . Az lesz a legjobb ha felhívod őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!