Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook visszaálitás segítség?

Facebook visszaálitás segítség?

Figyelt kérdés
Pár napja töröltem magam facebookrol, majd 2 óra után visszaállítottam a fiokomat. Több ember nem tudja megnezni az adatlapomat, nem tud nekem chaten irni, csak facebook userkent jelenek meg nekik. Volt akit bejeloltem mikozben o meg sem talalt engem. Keresoben sem lehet megtalalni par mebernel, pedig teljesen nyilvanosra alitotam a profilom. Mi lehet a baj?

2012. dec. 18. 21:13
 1/3 anonim válasza:
A vezérlőpult segítségével próbálkoznék, egy visszaállítási művelettel . Felkínálja a lehetőségeket, időpontokat , ....., sok sikert !
2012. dec. 19. 08:45
 2/3 A kérdező kommentje:

Támogatás vezérlőpult

Az általad jelentett fényképek, idővonalak és fiókok állapotát találhatod meg az alábbi listában.

Note: We use our Közösségi normák to evaluate these reports, and do our best to address reports within 48 hours. Have questions? Please visit Reporting Help.

Támogatás napló

Összes tevékenység

You don't have any support history to view.

2012. dec. 23. 11:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet hogy ez csak egy átmeneti összezavarodás nála.

Ha később sem lesz semmi, akkor szerintem írj a facebooknak egy emailt.

2012. dec. 25. 01:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!