Facebook nagy mennyiségű bejegyzésés másolását egy üzeneten belül, hogyan lehetne megoldani?
Figyelt kérdés
Egy facebook üzenetet szeretnék a kezdetektől kimásolni, ami körülbelül 20.000 bejegyzés. A gondom,hogy egy idő után belassul a betöltés, sőt ki is akasztja a rendszert és időről-időre lefagy. (Ha megnyitod az üzenetet felfelé görgetve egy idő után kiírja hány bejegyzés van még és 80 db-onként megjeleníti azokat > itt kezd el belassulni). A hardver adott: Intel i3 processzor, SSD meghajtó, 8 GB RAM, Firefox 17.0.1 böngésző. Ötleteket várnék, mert így 3-4 óra alatt jutottam el addig, hogy már csak 3.000 bejegyzés volt hátra, de nem bírtam tovább idegekkel. Ötleteket, segítséget megköszönném.2012. dec. 18. 13:01
1/1 anonim válasza:
ezzel b@szakodtam 1,5 hónapig, semmi lehetőség nem fog működni >.<
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!