Twitteren belül hogyan tudok megtalálni ismerősöket?
Figyelt kérdés
Most csináltam profilt. Általában beírt nevekre újságokat, tv csatornákat, hírességeket találok. Valahol olvastam, hogy itt külön vannak felhasználó nevek, ez igaz? És ha már itt vagyunk, azt megkérdezném, hogy ez most végül is olyan, mint a Face? Vagy miben jobb, milyen funkciói vannak, amiket érdemes használni? Előre is köszi!
20/f
2012. dec. 17. 19:48
1/1 anonim válasza:
Én tegnapelőtt kezdtem el jobban twitterezni (úgy egy hónapja regisztráltam fel), és a gondolataidat oszthatod meg. Nekem bejön az, hogy ha visszanézem, látom milyen véleménnyel voltam ezen meg azon a napon :D
Keresni sorozatos bloggereket, és feliratkészítőket kerestem, őket követem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!