Lehet valami következménye?
Figyelt kérdés
Chatrouletteztem, és bannoltak mert h.lye szobatársam meztelenül ugrált a hátam mögött. Az igaz, hogy ezért a chatroulett elküldi a videót és az ip címemet a rendőrségnek? És lehet ennek valami következménye?2012. dec. 16. 18:02
1/4 anonim válasza:
Jobban aggódnék a meztelenül ugráló szobatárs miatt (már ha fiú)
2/4 A kérdező kommentje:
elég abnormális, de nem tudok mit tenni ellene, csak attól félek, hogy ha feljelentést tesznek kitehetnek a koliból vagy valami ilyesmi
2012. dec. 16. 18:18
3/4 anonim válasza:
Annyi a következmény, hogy egy ideig nem chatrullettezhetsz.
Nem szórakoznak rendőrséggel, főként tekintve, hogy nem tiltott a meztelenség az interneten.
Káromkodni viszont tilos. Ha meg tudja a rendőrség, hogy leírsz egy csúnya szót a neten, a b*zi rendőrök beleverik a fejed a billentggdfkjhsdfg
4/4 Mr. V. válasza:
a rendőrség ha ilyen piti ügyekkel foglalkozna, mi lenne a rablásokkal, gyilkosságokkal?
IP-címmel nem érnek semmit, mivel pl. én is a szomszédtól "lopom", ill. pl. egy suliban, cégnél is többnyire 1 IP cím van minden gépre. Ha nem fix ip-s vagy, még nehezebb téged visszakövetni, szóval nincs félnivalód... a videóanyag pedig szerintem zárt körű, azaz ha továbbadják bárkinek, abból nekik lehet bajuk, de az adatvédelmi szabályzatukban nézz utána!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!