Mi lehet az oka, hogy lassan tolti be az oldalakat?
Figyelt kérdés
Eddig WIN7 64 bites op. rendszert hasznaltam, de ma (hogy COD4-be ne legyen fekete PB kepem) feltettem a win xp professional SP3-at masik patriciora mint a win7-et. A problema csak annyi, hogy IE vagy Google Chromeval vagy Firefoxal is elviselhetetlenul lassan tolti be a lapokat. 1-1 oldal betoltesere perceket kell varni. Feltettem az alaplap es a VGA driveret is. Az XP-t meg nem aktivaltam, mert erdekes modon nem engedi a neten talalt CD kulcsokkal, pedig az automatikus frissitest is kikapcsoltam.2012. dec. 16. 16:12
1/1 Mr. V. válasza:
Nézz körül a gépeden egy vírus és adware/spyware keresővel, biztosan találni fogsz vele valamit, többnyire az okozza a net lassulását...
Ha meg már nem legális az XP-d, akkor igazán letölthettél volna egy olyan veruiót, ami céges és nem kell aktiválni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!