Csak nálam van probléma a Google szolgáltatásaival?
Nagyon lassú a keresés, a Gmail-be nem tudok belépni, a YouTube folyton ezt írja ki: *****
Csak nálam csinálja ezt?
* Automatikusan eltávolított tartalom.
A net sebességével itt sincs gond: [link]
Csak a Google nem jó.
Sorozatban van gond a szolgáltatókkal, hol a T-Mobile levelezése, hol az Invitel nem működik. De nekem semmi gondom a Google-val.
Megfertőzte ez a Chromext a böngésződet, vagy a Morph féreg jutott be.
orner.hu/biztonsagportal/a-google-chrome-bongeszobe-ferkozik-be-a-chromext-trojai.html
Futtass le online scannert, takarítsák Ccleanerrel.
Bocs, ez is Chrome, a link helyesen.
Nekem állandóan belassult a google összes szolgáltatása FireFox és Opera alatt is.
Utána járva azt hallottam, hogy szopatják aki nem Chrome-ot használ.
Most Operát használok egy külön programmal és Chrome-nak van maszkolva a Google alkalmazások alatt (néha máshol is) és így érdekes módon semmi baja. AntibrowsSniffer a neve az alkalmazásnak, de van pár oldal pl. banki, ami nem enged be ha nem kacsolsz vissza operára.
#8: mint a "régi szép időkben", amikor a Nagy Informatikai Vállalatok csak a saját böngészőjüket engedték használni a szolgáltatásaikhoz.
U.i.: nálam Operában 2 napja nem lehet lájkolni facen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!