Hogy kapcsoljam ki/tiltsam le a firefox frissítést?
Nem akarom frissíteni a firefoxom mert számomra a 11-es verzió a legjobb, ami utána jön abból kivették azt ami nekem kell.
Az, hogy eszközök ---> beállítások ---> haladó ----> frissítés ---> ne legyen frissítés. NEM MŰKÖDIK!!!!
Valahányszor megnyitom a firefoxot, állandóan írja ezt a szarságot, hogy a mozilla módosításokat szeretne vágrehajtani.. .. nagyon idegesítő.. nem akarom, hogy többet megjelenjen.. ugyanígy vagyok a skype és az msn-el.. nem szeretem az újabb verziókat mert elcseszték elég keményen.. hogyan tudom megakadályozni, hogy egyrészt maguktól frissítsék, és ne is jöjjön ezzel az ablakkal minden indítás előtt, h módosításokat szeretne végrehajtani... ?
"Az, hogy eszközök ---> beállítások ---> haladó ----> frissítés ---> ne legyen frissítés. NEM MŰKÖDIK!!!!"
Ha nem működik az azért lehet , mert nem nyomtál a végén az (ok) gombra .
(tippelek)
---
Firefox frissítés tiltása :
eszközök -> beállítások -> haladó -> frissítés
pont legyen a : Ne legyen frissítve ( nem ajánlott a biztonsági kockázat miatt )
Ne legyen pont az alábbiaknál :
Háttérben futó szolgáltatás intézze a frissítést
keresőszolgáltatások
ok
Restart firefox
---
Skype frissítés tiltása :
Eszközök -> Beállítások -> speciális -> Automatikus frissítés
Az automatikus frissítés Bekapcsolása ( felírat legyen )
Mentés
(Esetleg) restart skype
Add & remove program, Telepít töröl. Mozilla Maintenance Service különálló programként telepűl, uninstalláld!
Mikor telepíted/frissíted nem auto, hanem fájlból, akkor vedd ki a pipát a Mozilla Maintenance Service -alól és nem telepűl fel!
A többi programnál a beállításoknál keresd a frissítés letiltást!
Esetleg nézd meg az operációs rendszer ütemezett feladatok -nál! futtatásba: control schedtasks majd töröld!
Ha ezek nem működnek és automatikusan indúl a Windows -al,
Akkor pl a ccleaner automatikusan induló programok listájából töröld!
Kedves csaci2!
A telepített programok közül eltávolítottam a Mozilla Maintenance Service-t.
Az ütemezett feladatokat alaposan átnéztem, nem találtam még Mozillával kapcsolatos dolgot sem.
A ccleaner automatikusan induló programoknál sem találtam, illetve azt már korábban is próbáltam.
A probléma sajnos még mindig fenn áll :(
Próbáld meg a következőt:
Címsorbe írd about:config
Majd a keresésbe: app.update.auto
Értékét állítsd falsh -ra.
Esetleg valami kiegészítő állíthatja vissza nem tudom. A háttérben történő frissítést (Mozilla Maintenance Service) -t uninstalláltad, innentől a programon belül kell keresni a probléma okát.
Szép-szép az alábbi
"Próbáld meg a következőt:
Címsorbe írd about:config
Majd a keresésbe: app.update.auto
Értékét állítsd falsh -ra.
Esetleg valami kiegészítő állíthatja vissza nem tudom. A háttérben történő frissítést (Mozilla Maintenance Service) -t uninstalláltad, innentől a programon belül kell keresni a probléma okát."
De nekem is mindég visszaáll és kérdi a frissítést.
Arra adjon valaki választ mit csináljunk kinek nem tűnik el a felugró kérdés.
Megjegyzés: nem az app.update.auto nevű config beállítást írja vissza.
Hanem az: app.update.auto.migrated nevűt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!