Miért nem tudok like-olni és hozzászolni facebookon?
Figyelt kérdés
Nem szoktam sokszor, szoval azt nem hinnèm, hogy a sok like-olàs miatt letiltottak volna. (Ha van ilyen egyàltalàn..) Nem èrtem, ilyen mèg nem volt, de egèsz nap ez van, pedig èn sem àllitottam àt semmit. Jàrt màr igy valamelyikotok? Meddig tart ez? Lehet ellene tenni valamit?2012. dec. 12. 20:19
1/2 anonim válasza:
Próbáld meg más eszközről, ennyit tudok csak javasolni, nem vagyok facebook szakértő, de lehet, hogy náluk van a hiba, de csak akkor mehetsz biztosra, ha megpróbálod másik eszközről, pl egy telefonról, vagy haverod gépéről. Ha ott se jó, akkor írj a supportnak, amit nem tudom hogy kell, de biztos megtalálod a facebookon valahogy, sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!