Hogyan tudnám levenni magamat a TabuTv-ről?
Figyelt kérdés
Van egy ilyen oldalt hogy TabuTv és ott még régebben feltettem magam kiváncsiság képpen és egy naggyon rossz képet raktam fel és google-ban is látni de nem tudom a felhasználó nevemet sem meg a jelszavamat sem irtam email-t az oldalnak de egy automatikus válasz jön vissza.Nem tudnátok segiteni abban hogy hogyan tudnám magam levenni?2012. dec. 11. 18:29
1/3 A kérdező kommentje:
Ja és jelszó emlékeztetőt kérek utána beirom és azt irja ki hogy még nem aktiváltam az email cimemet és már nincs meg az az aktiválás email
2012. dec. 11. 18:34
2/3 anonim válasza:
és ha nem aktiváltad hogy tudtál feltölteni?
A legegyszerűbb ha elküldöd az oldal gazdájánk az uj képedet, látni fogja hogy ugyanaz vagy csak más kép és lecseréli. jó esetben.
vagy próbáld meg újra küldetni az aktivációs mailt ha van rá lehetőség.
a google ből meg ugy tudod kiszedni hogy van erre űrlapjuk de kétlem hogy foglalkozzanak veled. Meg hát bizonyítani is kell hogy tényleg te vagy a képen. nem tudom hogy működik.
3/3 A kérdező kommentje:
ajj akkor mind1.
2012. dec. 12. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!