Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet ezt megcsinálni?...

Hogyan lehet ezt megcsinálni? (tumblr)

Figyelt kérdés
Szóval már sikerült csinálnom 3 ,,mappát" tumblt-ös oldalamon, el is vannak nevezve, de hogyan tudom beleválogatni a képeket? Egyáltalán lehet ilyet csinálni? Tudom, hogy nem túl értelmesen fogalmaztam meg, de remélem értitek :D

2012. dec. 10. 15:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát igen, ezt elég érdekesen fogalmaztad meg, de megpróbálok segíteni! :)

Úgy érted, a blogodon csináltál három menüpontot?

2012. dec. 11. 12:24
 2/2 anonim ***** válasza:
mappát nem tudom, hogy csináltál, én elég régóta tumblizok és még soha nem találkzotam "mappával" :D maximum oldalt csinálhattál (page), az viszont abból a szempontból, amit te akarsz teljesen felesleges.. :D ha jól értem, akkor te inkább tag-elni akarsz, amit minden egyes posztnál a reblog vagy maga a posztolás "közben" adhatsz meg, jobb oldalt, halványszürke 'tags' szó van ott. így ha például minden cicás képhez beírod, hogy cica, akkor lesz egy cica taged, ezáltal pedig rendszerezheted a posztjaidat. vagyis én így szoktam :)
2012. dec. 14. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!