Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi a gond az Avast vírusírtóval?

K.Lac kérdése:

Mi a gond az Avast vírusírtóval?

Figyelt kérdés

A legújabb és legfrissebb avastot használom, viszont 1 napja, 5-10 másodpercenként feldob egy piros figyelmeztető ablakot, hogy rosszindulatú url blokkolva.

Url:mal

Folyamat: c/windows/syswow64/WScript.exe

Url cím : [link]

Lefuttattam az avast víruskeresőjét, az antimalware malware bytes, és a spyware doctor progikat.

Összesen 3 fenyegetést talált, ezeket mind töröltem, gépet újraindítottam, de a gond nem szűnt meg.Akkor is felugrik a figyelmeztető ablak, ha nem is netezek.

Olvastam olyat is, hogy nem megfelelő frissítés miatt "megbolondul" az írtó, viszont azóta háromszor frissített, de semmi változás.Elég idegesítő most már, hogy állandóan pittyeg ez a figyelmeztető.

6 éve használok avastot, de ilyet még nem tapasztaltam és soha nem is volt gond vele.

Aki ért hozzá vagy volt már ilyen gondja, kérem segítsen valami megoldást találni!

Köszi a válaszokat...

2012. dec. 10. 11:50
 1/2 anonim válasza:
A virostotal.com-on meg tudod nézetni, hogy veszélyes-e az url.
2012. dec. 30. 13:43
 2/2 anonim válasza:
Bocs, pontosítok: [link]
2012. dec. 30. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!