Hogyan tudom utalni a pénzem Paypal-ra? Erről az oldalról szeretném átutalni:www.bigmoneyptc.com. Regisztrálni kell, és ott vannak a menüpontok de nem tudom melyikre kell mennem.
Figyelt kérdés
2009. aug. 20. 14:39
1/5 anonim válasza:
A bigmoney... oldalon meg kell adnod a Paypal accountod elérését, azaz a regisztrált e-mail címet, amivel a Paypalra is belépsz. Aztán ha eléred a kifizetési limitet (ami lehet, hogy Paypalnál magasabb mint amúgy a minimum, mert kezelési díj, stb), akkor ráklikkelsz a küldős gombra, és lesel, hogy soha nem érkezik meg a pénz, pedig te klikkeltél becsülettel.
2/5 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint te is részesültél már a bigmoneyptc féle átb'szásban.Én is lesem már egy ideje azt hogy mikor jön meg a zsém, de még nem jött meg.Esetleg tudsz olyan oldalt ami tényleg fizet?
2009. aug. 21. 13:36
4/5 anonim válasza:
És Gagabux.com-on hol tudom átutalni PayPalra?
5/5 anonim válasza:
Gagabux standard tagoknak nem fizet, ezért nem tudod kikérni a pénzedet.
Hát ez szívás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!