Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » FB-n van felhasználónevem de...

FB-n van felhasználónevem de az e-mail még mindig sok szám, miért?

Figyelt kérdés

FB accot mobillal is megerősítettem, hogy lehessen általam választott felhasználónevem. Érdekesmódon a Facebook-os e-mail címem még mindig egy csomó szám...

Your Facebook email is based on your public user ID. Email sent to this address goes to Facebook Messages. Want to personalise this address? Just set your username (above).

Már van usernevem, mégis csupa szám a FB e-mail, miért??? Hogy lehet megcsinálni, hogy a nevem legyen a mail? Nem értem mi a baja.

2012. dec. 4. 19:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Honnan latod hogy az meg mindig szamokbol all?

Egyebkent varni kell vele egy kicsit mig atallitodik, foleg ha epp szarakszik az oldal..(ami eleg gyakori)

2012. dec. 4. 20:14
 2/2 A kérdező kommentje:

Az e-maileknél. Itt egy screenshot: [link]

Nem most választottam nevet, hanem már egy hete. : / A régi accountomon username@facebook.com volt, de ezen nem áll át, nem értem miért, pedig szeretnék átköltözni erre.

2012. dec. 4. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!