Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szerintetek jó szolgáltató a upc?

Szerintetek jó szolgáltató a upc?

Figyelt kérdés
Mi internet+telefon+tv-t szeretnénk beköttetni. De nem tudjuk, hogy milyen.
2012. dec. 4. 12:35
 1/5 belapus ***** válasza:

Negatívumként esetleg a telefonos elérhetőségüket tudom említeni.Esetenként 10-20 percbe is beletelhet, hogy kapcsolatba léphessen velük az ember.Interneten és a kirendeltségen viszont sokkal könnyebb és gyorsabb.

A szolgáltatás színvonalával én elégedett vagyok.

2012. dec. 4. 12:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is elégedett vagyok velük. Ha van is valami gond a nettel, akkor 1 órán belül már kint vannak és csinálják. T-s szolgáltatónál meg van hogy 1-2 nap, mert hogy benne van a szerződésben, hogy addig még nem szólhat az ügyfél. :)
2012. dec. 4. 13:09
 3/5 Golan Trevize ***** válasza:
teljesen elégedett vagyok az internet szolgáltatásukkal.
2012. dec. 4. 13:09
 4/5 anonim ***** válasza:

A TV-vel nincs probléma.

A telefon jó, de lehetne olcsóbb is, tekintve, hogy VOIP.

A net stabil (bár időnként előfordul pár órás kiesés) és gyors, de drága és aránytalan. 25Mb download-hoz jár 1,5Mb upload... Digi sokkal olcsóbban sokkal arányosabb sávszélességet ad.

2012. dec. 4. 14:33
 5/5 Golan Trevize ***** válasza:

Igen, az tény, hogy a 25/1,5-es csomag baromi aránytalan lett.

Amikor lejárt a 30/3-as előfizetésem hűségideje, én is emiatt váltottam 50/5-re, pedig lefele elég lett volna a 25 is...

2012. dec. 4. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!