T-mobile-os mobile internetem eddig kéket világított most meg zöldet és lassú lett. Mitől?
Figyelt kérdés
a statisztikánál azt mutatja hogy feltöltök, tehát a feltöltési sebességet mutatja és nem letöltést ahogy eddig. és mindig kéket világított a led most meg zöldet. annyira lassú h semmit nem lehet csinálni..volt valakinek így?2012. dec. 4. 10:28
1/8 A kérdező kommentje:
T-mobile Broadband Stick E173 a neve
2012. dec. 4. 10:39
3/8 Tóthné Marika válasza:
Kifogyott belőle az internet.
4/8 A kérdező kommentje:
nagyon vicces....
2012. dec. 4. 11:28
5/8 Golan Trevize válasza:
A használati útmutatója mit mond?
6/8 A kérdező kommentje:
Már közben voltam bent a t-mobile-ba, nem tudják mitől csinálja ezt (azt mondta nem ismeri ezt a sticket, na mondom az igen). azt mondta telepítsem újra a gépre...megcsináltam és ugyan az továbbra is zöldet világít, amit még soha mert mindig kék volt a led. Most ültem a géphez, kb. 30 perc eltelt és most megint gyors lett és ismét kéket világít. Magától megjavult. Nem tudom mitől volt, de ilyet még sose csinált. Remélem így marad :)
2012. dec. 4. 12:34
7/8 anonim válasza:
Lehet, hogy a kapcsolat erősségét jelzi.
8/8 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, semmi ilyet nem ír a használati útmutató, na meg ugye a t-mobile-ba se tudták h mi ez.
2012. dec. 4. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!