Tegnap vettem egy Wifi routert de nem jó miért? Többi lent!
Figyelt kérdés
Szóval hazajöttünk és betettem a CD-t mindent úgy csináltam ahogy leírta és az utólsó lépés előtt a "Confrim Settings" Az 1. Successfully confiured router az jó(pipa)
De a 2. Failed to verify router settings az nem jó oda pedig x rakot! Miért nem jó?
2012. dec. 2. 10:16
1/6 anonim válasza:
Wi-fit vettél vagy routert?Mert nem mindegy!
(bár ha telepítened kellett gondolom routert)
Ha leírnád a wi-fi márkáját Pl.:Tp-link az sokat segítene!
Így én nem tudok segíteni (max egy tőlem okosabb)
2/6 anonim válasza:
(Akarom mondani mármint ha telepítened kellet Wi-fit vettél....)
3/6 A kérdező kommentje:
Amit vettem TP-LINK TL-WR740N
2012. dec. 2. 10:28
4/6 P.O.C. válasza:
Hanyagold a CD -t, sok esetben nem jó semmire.
Állítsd be webes felületen keresztül.
5/6 A kérdező kommentje:
Oké..
2012. dec. 2. 11:39
6/6 anonim válasza:
Én Cd-ről csináltam és működik,ugyanez a típus van nekem is. Viszont ha nem baj,érdekelne hogy "webes" felületről hogy lehet beállítani. Ma egy D-linkkel szívtam egész délután,és net felismerése után hálózati hibát írt ki. 10szer megcsináltam,aztán mikor belefáradtam átugrottam a hibaüzenetet,és a wifi beállítása után,minden müködött. Az is amire híbát írt ki. Ez valami D-link 600-as volt.Hát ilyet ne vegyetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!