Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » D-LINK Go-rt-n150 típusú...

D-LINK Go-rt-n150 típusú router internetkapcsolatát nem tudom beállítani. A telefon meg a laptop felismeri a hálózatot de már felcsatlakozni nem lehet rá. Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés

2012. dec. 1. 15:00
 1/9 anonim válasza:
Nekem is ugyanez a problémám. Sikerült megoldanod? Ha igen, hogyan? Előre is köszönöm.
2012. dec. 12. 19:10
 2/9 Neuhauser László ***** válasza:

A routerhez elvileg kaptál egy CD - t

Vagy azzal, vagy a router IP címét beírva a böngésződbe rálépsz a routerre

(Az IP címet a router alján megtalálod)

További segíségért keress fel privátban

2012. dec. 20. 17:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem még CD-t sem adtak hozzá, de a leírásban az van, hogy el kell menni a http://dlinkroter oldalra, és ott lehet beállítgatni. De nekem ott valami hiba van az 'emulátorral' (ami nem tudom hogy mi). Amúgy nekem lehet rá csatlakozni (a wifi neve 'dlink'), de nem lehet jelszót beállítani a fent említett problemo miatt. Ha valaki tud segíteni, az írjon!
2012. dec. 26. 15:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Be kell írni a böngészőbe, hogy http://<IPcím> (most 192.168.0.1 , tehát így fog kinézni: [link] és bejön a router beállítás-oldala
2012. dec. 26. 15:48
 5/9 anonim válasza:
Sziasztok nekem is ez lenne a problémám, és nem lehet behozni se a 192.168.0.1 és dlinkrouter-el se a router beállításait. Ha a gépet direktbe hozzákötöm akkor van net, de telefonnal, vagy akármi mással nem lehet csatlakozni. Szóval hiába írogatjátok, hogy írd be a fentebb említett két dolgot böngészőbe, nem fog behozni semmit (maximum azt, hogy "a chrom nem tudott csatlakozni a webhelyhez"). Légyszives valaki segítsen, mert már nagyon irritál ez az egész router.
2013. szept. 22. 09:32
 6/9 anonim válasza:

Sajnos én is ezzel a problémával bajlódok, be tudom állitani a routert ha nincsen csatlakoztatva hozzá az internet kábel,de ha már csatlakoztatva van nem hozza be a router beáálitási oldalát. Egy hete vettem a router, tökéletesen m

űködött, de egyszer megállt és azóta nem működik.

2013. szept. 23. 09:39
 7/9 anonim ***** válasza:

1. Factory Reset. 20 másodpecig kellnyomni a hátulján egy jukban a gombot..

Ha ez sem működik, akkor valószínűleg hibás a router

De lehet csinálni firneare update-ot

Ehhez be kell menni a routerbe ( [link] allul van a Manual Setup, fent van an TOOLS fül, aztán baloldali menüben FIRMWARE, és ott lejjebb lesz egy Check Now gomb, katt rá, keres újabb firmware-t, ha megtalálta, akkor Download, elmented (.bin fájl), Download gomb alatt van a Tallózás..., megkeresed azt a .bin fájlt, aztán Tallózás... gomb mellett, (ha írja mellette a .bin fájl nevét) Upload gomb, ha mindent jól csináltál akkor írni fogja, hogy Updating Firmware, alatta pedig számol vissza kb. 90-től, aztán ha kész, visszamegy a FIRMWARE oldalra (és kész)

Fontos, hogy közvetlenül, vezetékkel kell a számítógéphez csatlakoznia.

Ha nincs közvetlen internet kapcsolat, akkor le lehet szedni a .bin fájlt (a firmware update-ot) a d-link oldaláról, azt valahogy elviszed a gépedre pl. Pendriveon, tallózás... és aztán a többi...

2013. okt. 18. 21:53
 8/9 P.O.C. ***** válasza:
100%

Van részletes magyar nyelvű kézikönyve:

[link]

Házi feladat: ELOLVASNI! Hidd el, nagyon sok mindent meg fog világítani.

2013. okt. 19. 14:23
 9/9 anonim ***** válasza:
A könyvben annyi hazugságot vettem észre (eddig), hogy igazából DHCP Reservation nincs is a routerben (de ha valakinek lenne, akkor a linkjét írja már ide)
2013. okt. 20. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!