D-LINK Go-rt-n150 típusú router internetkapcsolatát nem tudom beállítani. A telefon meg a laptop felismeri a hálózatot de már felcsatlakozni nem lehet rá. Mi lehet a probléma?
A routerhez elvileg kaptál egy CD - t
Vagy azzal, vagy a router IP címét beírva a böngésződbe rálépsz a routerre
(Az IP címet a router alján megtalálod)
További segíségért keress fel privátban
Sajnos én is ezzel a problémával bajlódok, be tudom állitani a routert ha nincsen csatlakoztatva hozzá az internet kábel,de ha már csatlakoztatva van nem hozza be a router beáálitási oldalát. Egy hete vettem a router, tökéletesen m
űködött, de egyszer megállt és azóta nem működik.
1. Factory Reset. 20 másodpecig kellnyomni a hátulján egy jukban a gombot..
Ha ez sem működik, akkor valószínűleg hibás a router
De lehet csinálni firneare update-ot
Ehhez be kell menni a routerbe ( [link] allul van a Manual Setup, fent van an TOOLS fül, aztán baloldali menüben FIRMWARE, és ott lejjebb lesz egy Check Now gomb, katt rá, keres újabb firmware-t, ha megtalálta, akkor Download, elmented (.bin fájl), Download gomb alatt van a Tallózás..., megkeresed azt a .bin fájlt, aztán Tallózás... gomb mellett, (ha írja mellette a .bin fájl nevét) Upload gomb, ha mindent jól csináltál akkor írni fogja, hogy Updating Firmware, alatta pedig számol vissza kb. 90-től, aztán ha kész, visszamegy a FIRMWARE oldalra (és kész)
Fontos, hogy közvetlenül, vezetékkel kell a számítógéphez csatlakoznia.
Ha nincs közvetlen internet kapcsolat, akkor le lehet szedni a .bin fájlt (a firmware update-ot) a d-link oldaláról, azt valahogy elviszed a gépedre pl. Pendriveon, tallózás... és aztán a többi...
Van részletes magyar nyelvű kézikönyve:
Házi feladat: ELOLVASNI! Hidd el, nagyon sok mindent meg fog világítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!