Freemailban mit tehetek ha nem tudom a jelszavam?
Figyelt kérdés
Freemailos vagyok és elfelejtettem a jelszavam de még megvan jegyeztetve a géppel de néha csinál olyat hogy nem jegyzi meg! erre az email címemre van minden regisztrálva és félek hogy kikapcsolja a jelszó megjegyzést és nem tudok majd belépni! jelszó emlékeztető kérdés be van állítva de azt írja: nincs beállítva jelszó emlékeztető mikor megakarom próbálni beírni! mit tehetnék hogy megtudjam a jelszavamat??? segítsetek légyszi!!! :(2012. nov. 28. 18:34
1/6 luxman válasza:
Szia! böngésződben(persze ha firefoxot használsz) Beállítások-Biztonság fül-Mentett jelszavak..és ott megkeresed.
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
Szavaidból azt lehet kivenni, hogy most még be tudsz lépni a freemailbe.
Ha bent vagy a freemailes fiókodban, ott van mód a jelszó megváltoztatására.
Változtasd meg és írd fel a jelszavadat, és cetlit olyan helyen tartsd, hogy mindig megtaláld!
4/6 A kérdező kommentje:
Megváltoztatnám de nem tudom a régi jelszót és csak azért tudok belépni mert még megvan jegyeztetve a géppel! de sajna szokott olyat csinálni hogy kikapcsolja a mentett jelszavakat! am google chromet használok!
2012. nov. 29. 20:06
5/6 luxman válasza:
Google Chrome-ba is megkeresheted a mentett jelszavad.
böngésződbe beállítások,legörgeted az aljára,ott lesz kékkel "speciális beállítások megjelenítése".katt rá.legörgeted a "jelszavak és űrlapok"-ig ott lesz kékkel "mentett jelszavak kezelése"katt rá és ott megtalálod a jelszavad.
6/6 A kérdező kommentje:
arra nincs leheőség hogy a korábban használt jelszavakat viszanézzem?
2012. dec. 2. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!