Van jelentősége? (facebook)
Figyelt kérdés
Sokan azt mondják, hogy az a 8 ember aki meg van jelenítve az adatlapodon, azok nézték meg. Ez igaz? Vagy mi alapján kerül oda a 8 ember? (Ha frissítek ugyan azok az emebrek vannak ott más sorrendbe)2012. nov. 27. 15:02
1/3 Argloss válasza:
Nem lehet biztosra tudni, csak találgatni lehet. Ez alapján ne vallj szerelmet senkinek...
2/3 anonim válasza:
Ha változik a sorrend, akkor nem lehet látogatási lista. Az oldal nem is támogatja hogy te tudj arról hogy kik járnak az adatlapon.
Egyrészt random a lista, illetve előrébb sorolja azokat a rendszer akikkel tartod a kapcsolatot, hogy ne kelljen sokat keresni őket. Ez viszont csak a te szemszögedből van megjelenítve, nem másokéból.
Adatvédelmi okokból sem most, sem a jövőben nem fogják felfedni a látogatókat.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Nem szerettem volna szerelmet vallani senkinek.:)
Olyat is hallottam már, hogy akinek a legtöbbet lájkoltál stb. azok vannak ott, de olyan is van akire rá sem néztem még, ezért kérdeztem...
2012. nov. 27. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!