Gmail.com-os új fiókot szerettem volna létrehozni, de elrontottam a születési dátumot. (2012-est írtam) Mit tegyek, hogy újra tudjak próbálkozni?
Szia!
Milyen böngészővel próbálod mindezt? A böngészőben ki kell kapcsolni a gyermekvédelmet, vagy le kell venni minimumra.
A létrehozott fiókba sem tudsz belépni? Ott elvileg beállításokban tudsz változtatni a születési éven.
Üdv:
Szia,
Google Chrome van. Nem, magát a fiókot sem hozta létre a rendszer. Ezt írja ki azóta is:
A Google nem tudta létrehozni a fiókját
Csak akkor lehet Google Fiókja, ha már elért egy bizonyos korhatárt. Az online gyermekbiztonsággal kapcsolatos további információkért látogassa meg a Szövetségi Kereskedelmi Bizottság (Federal Trade Commission) webhelyét.
2012 Google - Google főoldal - Szerződési Feltételek - Adatvédelmi irányelvek - Súgó
és hol lehet kikapcsolni a böngészőben a gyerekvédelmet?
De félek, hogy ez most nem segíthet már...
Lehet, hogy tiltón van most az IP címem a fióklétrehozáshoz?
(elnézést, ha hülyeséget kérdeznék, nem vagyok informatikus...) :)
csak találgatok...
Ez tényleg teljesen hülyén van megcsinálva.
"vissza" gombbal nem tudsz visszalépni az évszám megadáshoz? Böngésző újraindítása után sem tudsz újra nekifutni a fiók regisztrációnak?
Üdv:
A böngésző újra indítás segített!! :))
köszi mindenkinek!! :))
szép napot Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!