Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mi történt a lambdacomputer.hu...

Mi történt a lambdacomputer.hu-val? Véglegesen megszűnt?

Figyelt kérdés
Remélem nem, annyira jók voltak az árak és úgy kiigazodtam az oldalon....
2012. nov. 27. 08:18
 1/3 Komplikato ***** válasza:

A mondás szerint könnyű azt jó áron adni, ami nincs. :)

Próbáltál náluk vásárolni? Csak pár drága ház és proci hűtés volt és kész. amikor rendelni akartam tőlük, akkor meg már nem voltak olyan jók az árak, meg a kért alaplapot be sem tudták volna szerezni. Így nem lehet boltot fenntartani, pláne ilyen "vérzivataros" időkben.

2012. nov. 27. 09:19
 2/3 A kérdező kommentje:
régebben vettem tőlük ezt azt kb 1 éve. most öcsémnek kéne 1 gépet összeraknom csak meg akartam volna nézni hogy náluk mennyi 1-2 cucc... de akkor ezek szerint a nagy "válságba" nem nagyon ment nekik ....
2012. nov. 27. 18:05
 3/3 anonim válasza:
én még a Geforce GTS250-es kártyámat tőlük vettem, legjobbak voltak az áraik, most akarom lecserélni a VGA-t fel akartam nézni én is az oldalukra de ugy látszik akkor bezártak.
2013. febr. 23. 04:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!