Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lejár a mobil-internet Vodafon...

Lejár a mobil-internet Vodafone hűségem. És azután mi a teendő?

Figyelt kérdés

5600.- forintot fizetek havonta a 8 gigás netért, ami néha alig működik. Én hülye! na de mindegy...

Tavasszal lejár, a 2 éves hűségnyilatkozatom? Ezután felkeresnek a Vodától, hogy hosszabbítsam meg, vagy ha ugyanúgy használom tovább, akkor ugyanúgy számláznak? csak akkor már hűség nélkül?

Le akarom mondani és nem használni ilyen vackot soha többé. Segítség!

Minden hiteles válaszolónak zöld mancs!

Ui: telefonon beszéltem egy voda munkatárssal. A szerződés aláírásakor már nem tudtam kérdezni, mert a postásnak írtam alá...

2012. nov. 26. 16:56
 1/3 Mr. V. ***** válasza:

Mielőtt lejár, mindenképpen keresd fel a szerződéseddel valamelyik irodájukat, mert ha ezt nem teszed, az "ráutaló magatartás", miszerint tovább akarod használni... és mivel ELŐfizető vagy, ezért ha lejár a szerződésed december elején, akkor január elejéig még kiperkáltad az összeget, tehát használhatod (és ezidő alatt feltétlenül mond le, mert különben hűségidő nélküli újabb hónapot számláznak ki)!

Viszont, mivel látom te is szívtál az előfizetés miatt, ám ez nekik egy fix bevételi forrás volt, így tuti hogy SMS-ben, vagy a boltban mindenképpen rá akarnak majd beszélni egy "kedvezőbb" megoldásra, vagy ha a telszámod is megadtad, akkor azon fognak hivogatni.

Nekem kb. 15 éve volt utoljára (és először is) előfizetésem, amikor 120Ft volt 1 perc hívás, ám amikor lejárt a hűségidő (1 év), akkor már a kártyások is léteztek, amin 50-60 Ft volt 1 hívás és mégis kb. 3-4x hívtak a lejárat előtt, amikor lemondtam, hogy tartsam meg a tarifát (duplát fizetve), hiszen az egész előfizetést lebeszélhetem (havi 300 Ft volt max a forgalmam). Hiába mondtam, hogy ne nézzenek már hülyének, még volt pár próbálkozásuk, hogy rábeszéljenek előfizetésre.

Ne dőlj be nekik!

Mellesleg ennyiért bármikor lemondható mobilnetet is kaphatsz egy kábelszolgáltatótól ha jól tudom.

2012. nov. 27. 08:31
 2/3 A kérdező kommentje:
szia. köszönöm a válaszod. igen. képben vagyok, hogy ennyiért szuperhipergyors netet adnak máshol :D amint lehetőségem lesz rá lemondom. köszi szépen.
2012. nov. 27. 16:40
 3/3 Nadetényleg ***** válasza:
A lejárat előtt valamivel egyszerűen csak mondd fel a lejárati dátumra és szabad vagy mint a madár. Itt megtalálod a kínálatot: [link]
2012. dec. 3. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!