Van egy ruter a barátomnál és szoktam odajárni hozzá de a laptopomal és általába a szomszédtól fogom a netet mert az ö ruterének nem tudjuk a kodot segitenétek h avn e ien program ami segitene? Léccives nagyon sokat segitenétek
És akkor ez magyarul is, ha kérhetnénk!
Amúgy ha nem tudja a saját routerének a kódját, akkor nyomjon rajta egy reset gombot (fél percig nyomva tartva), majd állítsa be újra a wifi jelszót. Ha nincs meg a router kézikönyve, akkor nézze meg, hogy milyen típus és a gyártó oldaláról töltse le pdf-ben. Ennyi. Ha nem ez volt a kérdés, akkor kérünk egy érthető átfogalmazást.
NINCS olyan program, amivel fel tudod törni a wifi kódját!
Nem értesz hozzá, a haverod sem ért hozzá, írni se tudsz rendesen. Mit vártál? A "feltörömawifitegyklikkel.exe" programot, ahol csak a nagy piros "FELTÖRÖM" gombra kell klikkelni? Ilyen nincs. Amúgy meg a meséd is kamu-szagú, úgyhogy vegyél egy helyesírási szótárat, és mondj le bármiféle törésről!
G.
El sem hiszed, hogy az utolsó kommenteddel mekkora szánalmat keltettél az olvasókban. Bebizonyítottad, hogy annyi eszed sincs, mint egy vödör csótánynak!
Amúgy várom a program nevét, hogy ajánlhassam másoknak is, hiszen én eddig hülye voltam, így nem tudtam, hogy létezik ilyen! ;)
G.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!