Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nektek működik a Freemail?

Nektek működik a Freemail?

Figyelt kérdés
Tegnap reggel óta nem tudom lekérdezni a leveleimet a Freemailen. Ezt írja ki: postafiók elérési hiba (#02410) Át van irányítva az Outlookra, de oda se jön egy darab levél se...
2012. nov. 25. 15:21
 1/6 anonim ***** válasza:
nem érdemes használni, nagyon bizonytalan a működése , ha küldenek neked e-mailt akkor nem biztos hogy megkapod vagy ha igen, ezt is késéssel !
2012. nov. 25. 15:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Nekem eddig semmi gondom nem volt vele... De ez most elég gáz... Egy csomó adat, és lehet, hogy most annyi neki... ???
2012. nov. 25. 15:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem működik. Kaptál valami fertőzött hirdetést (szexmunkások küldik), az beleragadt.

Írjál nekik más postafiókról, remélem, nemcsak egy van?

[link]

Vagy próbáld meg a Freemail Szimplát.

2012. nov. 25. 16:01
 4/6 anonim válasza:
41%

Nekem sem sikerül belépnem péntek óta, ezt írja ki:

A mappák lekérdezése sikertelen. Kérjük, próbáld meg 30 perc múlva! postafiók elérési hiba

2012. nov. 26. 09:13
 5/6 A kérdező kommentje:
...és még mindig nem jó... :-( Pedig az origo tegnap du. válaszolt, hogy "munkatársunk nemsokára személyesen fog válaszolni..." Már nagyon várom...
2012. nov. 26. 11:03
 6/6 anonim válasza:

Nálam ugyan ez van, de már kb. egy HETE!!! Írtam nekik a g-mail-es fiókomból, vissza is igazolták, de még nem történt semmi. Látom neked 2012-ben volt ilyen problémád, de nekem most 2014-ben van! Eddig semmi problémám nem volt a Freemail-emmel, de most egyszerűen nem tudom mi a fene ez? Nekem ezt írja ki:

A mappák lekérdezése sikertelen. Kérjük, próbáld meg 30 perc múlva! postafiók elérési hiba (#02444)

Nos, ez a 30 perc már többszörösen nem is a négyzetre, hanem a köbre emelkedett!

Fontos leveleket várok, de képtelen vagyok bármit is tenni. Írni még csak engedne, de kinek írjak? Ki tudja ezt a hibát kijavítani? Lehet, hogy sok évnyi anyagom elveszett? Hol lehet feljelentést tenni?

2014. nov. 2. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!