Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mekkora az esély, hogy kapjak...

Mekkora az esély, hogy kapjak valami szerepet a Moovie Star Studio által, ha elvégzem a tanfolyamukat? És mi van, ha nem sikerül elvégeznem?

Figyelt kérdés
Ezt inkább olyanoktól kérdezem,akik járnak,vagy jártak a tanfolyamra.Voltam a meghallgatáson.Be is választottak.De igazándiból sokalljuk "kicsit" az összeget.És nem tudom,hogy merjek-e belevágni,vagy inkább hagyjam az egészet.
2009. aug. 17. 00:07
 1/1 anonim válasza:
átverés az egész. az a vicces alapból hogy iwiw-en körlevélként hirdetik magukat és mindenkit beválogatnak aztán kikell fizetni egy igen magas tanfolyamdijat aztán elmész egy fényképészhez fotózásra ahol csinálnak rólad képet aztán azt felrakják az internetre hónapok után aztán nem kapsz semmilyen szerepet. szerintem ne végezd el! ez nem személyes tapasztalat, de a legjobb haverom elvégezte és vidékre jött oktatást tartani laki zsuzsi aki többször elkésett és pár órával a tanfolyam elött lemondta az az napi tanfolyamot meg hasonlók voltak. aztmondta a srác, hogy bárcsak belese vágott volna...
2009. aug. 17. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!