Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A todd. Szuperhost.com megszűn...

A todd. Szuperhost.com megszűnt vagy a címe változott meg?

Figyelt kérdés
Mert én amikor beírom a vágólapra,forbiddent ír,akkor is amikor google-be írom,és rámegyek az "Egy link kulcs mindenhez!"-re,és ezt a catlink-eset is próbáltam,sikertelenül..:S
2009. aug. 17. 00:01
 1/5 anonim válasza:
Fogalmam sincs mi történt. Furcsa mert a héten kaptam tőlük levelet,hogy mindent egy helyen megtalálok.Erre másnap már nem tudtam rémenni.Az érdekes az,hogy ők a catlink-ről küldték de amikor rákattintottam akkor TODD SZUPERHOST-ra ugrott.
2009. aug. 17. 13:49
 2/5 anonim válasza:
Türelem .Mindenféle letöltést ajánló oldalakon keresztül eljutottam a szuperhosthoz ahol azt írta ki,hogy a szolgáltató zárolta az oldalt.Reménykedjünk hátha előbukkan.
2009. aug. 17. 14:16
 3/5 anonim ***** válasza:
SzuperHost.com :: Az oldal zárolvaAz oldal tíltva. Az oldalt a tárhelyszolgáltató törölte.2. Az oldal tíltva.
2009. aug. 23. 19:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
2009. aug. 25. 07:18
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi 07:18!:D
2009. aug. 25. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!