Betelt a Picasa-tárhelyem. Hogyan tovább?
Blogolok, és a bejegyzésekhez általában képeket is szoktam feltölteni. Aztán tegnap éppen töltöttem volna, mikor írja, hogy nincs több hely. Tehát összvissz 600 képet lehetett feltölteni, és nincs tovább. A bővítés meg, ahogy láttam, kéri a zsetont, én meg biztos, hogy nem adom. Szerintetek mit csináljak? Már kitöröltem azokat a képeket, amik fölöslegesek, így felszabadítottam most kb. 40 helyet, de egyszer ennek is vége lesz. Az ingyenes lehetőségek között a Picasán (1 GB) kívül a Gmail (10 GB) és a Google Drive (5 GB) van még, ezeket nem használtam még eddig, mivel nem ismerem őket, nem igazán értek én ezekhez. Légyszi segítsetek, mit csináljak, mert a blogolást szeretném folytatni, de képek nélkül nem lesz jó. Pedig nem is írok túl gyakran, nem is minden poszthoz mellékelek képeket, és ha mellékelek, akkor is csak 4-5 fotóról van szó általában.
Mindenképpen perkálni kellene? Van más megoldás?
Köszönöm előre is!
Már megoldódott a dolog, állítólag bizonyos időközönként szokott ilyet csinálni a picasa, hogy azt írja, betelt a tárhely, aztán napokon belül visszaáll minden az eredeti állapotba. Nálam is helyrejött pár nap múlva. Jeannie, nekem a méreteket hiába mondod, nem igazán értek hozzájuk. De ha kell, akkor majd átméretezek. Egyelőre nem látom szükségét.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!