Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lehet azt megoldani,...

Hogyan lehet azt megoldani, hogy a gépembe jön directben a net, van benne +1 hálókártya és onnan szeretném a routerbe vezetni a netet?

Figyelt kérdés
Próbáltam már hálózati híddal, eddig a legjobb amit ki tudtam hozni, hogy a routeren jött a net, de akkor a gépen nem tudtam kapcsolódni rá (arra ami directben jön). (win7)

2012. nov. 22. 18:14
 1/5 P.O.C. ***** válasza:
Milyen Internetről van szó? Mert ha vezetékes, akkor célszerűbb a router WAN/Internet portjába vezetni a netet, fellépni a webes felületére, és beállítani. Pont erre találták ki a routert.
2012. nov. 22. 18:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Így gondoltam: [link]
2012. nov. 22. 18:22
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ, de pont az lenne a cél, hogy a gép ne routeren keresztül legyen.
2012. nov. 22. 18:22
 4/5 P.O.C. ***** válasza:

De miért is?

Amúgy szerintem csak a routeren keresztül fog sikerülni. Én is próbáltam már többször ilyen kókányolást, mint amit te akarsz, de sosem sikerült. Igaz, én csak kíváncsiságból.

Amúgy meg nem is lenne gazdaságos, ha bele gondolsz. Egy asztali gép 20-30 -szor többet fogyaszt, mint egy router. Csak azért járatni az asztali gépet, hogy a többi is tudjon netezni, szerintem nonszensz.

2012. nov. 22. 18:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Csak ma estére kellene, nem mindennapos használatra.
2012. nov. 22. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!