Mekkora nagyságú fájt lehet küldeni különböző email szolgáltatóknál?
Figyelt kérdés
Melyiknél a legnagyobb a megengedett fájl ami küldhető és mennyi?
Pl. a yahoo mail-nél mennyi a kb korlát?!
2012. nov. 22. 13:45
1/7 anonim válasza:
A Citromail.nél, a max felső limit 1Gb.
2/7 A kérdező kommentje:
Én azt olvastam, hogy a citromail
50 mb tárhely, 8 mbyte-os levélmelléklet-korlát
2012. nov. 22. 13:53
3/7 anonim válasza:
"Óriás melléklet csatolása" funkcióval 1 Gb.
4/7 anonim válasza:
Szerintem 1 GB-os fájlnál már felesleges avval kínlódni hogy elküld e-mail-be. Egyszerűbb ha feltöltöd a Dropbox-ra, SkyDrive-ra, Google Drive-ra...stb és megosztod ismerősöddel a linket.
6/7 anonim válasza:
Előző vagyok. Yahoot használok már egy pár éve. 1 éve asszem korlátlanná váltott.
7/7 Kovács János Szal. válasza:
Jellemzően az emailben elküldhető adatmennyiség nem szokott 50 MB-nál több lenni. Az e-mail nem arra lett kitalálva, hogy többszáz megabájtokat küldözgessenek vele.
Nagy fájlokat fel kel tölteni valahová és a linket elküldeni e-mailben, van sok ilyen szolgáltatás. Az e-mail rendszerek is ugyanezt csinálják "óriásfájl" és hasonló elnevezések alatt.
Szóval ami Neked kell, arra inkább a "fájlküldés" és "fájlküldő" keresőkifejezésekkel menj rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!