Vatera kérdés, segítség?!
Figyelt kérdés
Ha van egy eladó termék aminek a kikiáltási ára 1ft és a licit most majdnem 5000-nél tart, akkor mit jelent az hogy vedd meg villámáron 13000ft-ért? Mármint értem hogy mit jelent, de a kérdés arra vonatkozik, hogy ha lejár a licit (1 nap múlva) akkor 13000 alatt el sem adja, vagy ameddig jut a licit akkor az utolsó elviheti annyiért amennyiért (teszem azt 7000-ért)????
Nagyon fontos lenne!!!
Előre is köszi mindenkinek !!!
2012. nov. 20. 18:53
1/4 anonim válasza:
A "vedd meg villámáron" azt jelenti hogy nem várod meg az aukció végét, hanem megveszed jelen esetben 13.000Ft-ért. Érdemesebb licitálni, hiszen nem mindig éri el a licit a villámárat és így olcsóbban hozzájuthatsz a termékhez.
2/4 A kérdező kommentje:
Tehát ha lesem a licitet és az uccsó pillatban licitálok rá, akkor (ha mondjuk 7000-nél tart) akkor én elvihetem annyiért???
2012. nov. 20. 19:00
4/4 anonim válasza:
Amennyiben nem állított be minimálárat.
Ha állított és magasabb, mint 7000, akkor nincs nyertes.
Vatera szabályzatban egyébként minden le van írva, csak el kéne olvasni, tudom, az olvasás káros az egészségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!