Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » VPN beállítási hiba? Vagy...

Nanemtudom kérdése:

VPN beállítási hiba? Vagy netán egyéb tűzfal/programblokkolási gondok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Windows 7-en elkészítettem egy VPN szervert. Telefonnal szerettem volna csatlakozni rá. Mindent megcsináltam, nem lett jó, A telefonnal nem tudtam csatlakozni. Másodjára megnéztem egy videót az interneten, majd egy weboldalt is (dirtywindows.hu-nál egy cikket) 90%-ban úgy csináltam ahogy le volt írva/mutatták a videóban. A 10% az hogy én nem tudtam csatlakozni a VPN-re. Se Windowson, se telefonon. Most előbb már odáig eljutottam hogy Hibás felhasználó név vagy jelszót írt ki, de... Hiába volt minden jó, hiába hoztam létre új felhasználókat, ő csak annyit írt hogy hibás. Erre fogtam és újra raktam a VPN-t. Most ismét ott járok hogy nem lehet csatlakozni, visszaléptem egyet.

Már legalább 4 órája szenvedek vele, gugliban, youtuben, saját kútfőből, de semmire nem jutottam ezért írtam, úgyhogy kérlek ne videókat és leírásokat írjatok hogy rögtön az első találat, mert én is megnéztem sok mindent, és úgy is csináltam, többször átnézve, és még sem jó.

Segítségeket előre is köszönöm!

2012. nov. 19. 20:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!