Hogyan lehet a böngészőből a keresési cuccokat kitörölni? Pl. Amit itt gy. K. -en a keresőbe beírtam ezer éve azokat hogy lehetne mind kiirtani?
Figyelt kérdés
arra gondolok hogy ha belekattintok a keresösávba és megnyomok egy betűt akkor sok ilyen régebbi keresőszót kiad. ezeket hogyan lehet egyszerűen kitörölni? vagy ezeknek van nevük?
ugy általában az összes ilyenre gondolok nem csak ezen az oldalon.
google chrome
2012. nov. 18. 22:19
1/4 anonim válasza:
Hu, regebben csinaltam ilyet, de nem nagyon emlekszem.
Telefonrol vagyok, ezert nem tudom kiprobalni se.
Elso lepesben ra kell vinni az egeret a szora, aztan valamelyik billentyu(kombinacioval) torli.
Probald meg ezeket:
T
delete
ctrl+t
ctrl+delete
2/4 anonim válasza:
CTRL+SHIFT+DEL nyomása után kiválasztod a "Mentett Automatikus kitöltési űrlapadatok törlése" opciót, és elvégzed.
3/4 anonim válasza:
Elso vagyok.
Meg annyi, higy bongeszotol is fugghet. Milyen bongeszot hasznalsz?
4/4 anonim válasza:
Leírta, hogy a Chrome, és azt is hogy egyszerre akarja törölni. A delete-es megoldás csak egyesével működik, és különböző oldalakon különböző dobozok lehetnek amit egyenként megjegyez a böngésző. Pont ezért a beállításokban való törlés tudja globálisan eltávolítani ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!