A Facebookon eltűnt a chat és üzenet rész, mi lehet a gond?
Lehetőleg ne írjon senki olyat, hogy "micsoda tragédia", ugyanis most valóban a legrosszabbkor jött ez az egész.
A probléma a következő: a gépemen, a megszokottan akartam belépni FB-ra, a jobboldali chat rész abszolút nincs. Első alkalommal úgy gondoltam, hogy a FB-al van vmi gond. De ez már a 3.ik nap. Megnéztem a tesóméval és az anyukáméval is, és semmi gond nincs vele, bejön a chat, és tud üzenetet küldeni. Nekem az üzenetek sem jönnek be, nem tudok üzenetet küldeni, képet megnyitni, vagy pl. olyan alapvető dolgot, mint jelszót változtatni., szerkeszteni bármit is.... A legrosszabbkor jött, ugyanis beteg vagyok, jelenleg ágyhoz kötött, viszont egyetemre járok, és szerettem volna informálódni, ill. a dolgomat intézni a FB-on keresztül egyes emberekkel. Van valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!