Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan állítsam be, hogy...

Hogyan állítsam be, hogy kikapcsoljon?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy a gyerekem hajnalokig fent marad és számítógépezik. Én állandó délelőttös vagyok korán kelen nem tudok fent lenni beszólni neki folyton, hogy kapcsolja már ki a gépet és aludjon.

Azt szeretném tőletek meg tudni, hogyan lehetbe be állítani, hogy pl 11óra után megszünjön a laptop és a modem közötti internet kapcsolat!. Remélem értitek, hogy mire akarok ki térni. Kérdeztem itt a baráti társaságomat de ők azt mondták, hogy ennyire azért nem értenek a számítógéphez.

Előre is köszönöm a sok hasznos tanácsot :)

35/N

2012. nov. 18. 09:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

[link]

ezzel azt is tudod korlátozni,hogy a neten mit nézhet.

2012. nov. 18. 10:06
 2/13 anonim ***** válasza:

A.) PC-s időzítő program könnyen megkerülhető, de ha a modem tényleg csak modem és nem akarsz routert venni, akkor ezzel kell beérni

B.) Ha a modem router, vagy beruházol egy routerbe, akkor azokon belül be lehet állítani időzítéseket a net ki-be kapcsolására

C.) Kommunikáld le a gyerekkel és ne a tiltás eszközéhez folyamodj! Abszúrd esetben próbáld elérni, hogy érdeke legyen, hogy ne lógjon egész nap a gépen!

2012. nov. 18. 10:07
 3/13 A kérdező kommentje:

Routerünk is van mivel a lakába 2 asztali gép és 1 laptop vna. Modem és a router az én szobámban van, itt asztaliba van be dugva az internet kábel, a laptop wifiről fogja és a harmadik gépnek viszont nem tudom hogy nevezik, de kis antenna szerüség log ki hátul és arról fogja.. hasonló mint a wifi, vagy lehet hogy az is.. kicsit butus vagyok ehhez.

Ja, és a fiamnak laptopja van wifis..

2012. nov. 18. 10:17
 4/13 anonim ***** válasza:
Amikor lefekszel kihúzod a konektorból és pápá.
2012. nov. 18. 10:22
 5/13 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam ezen én is, de mivel a húgom délutános iskolába jár van mikor késő este is tanul a gépen, sokat jegyzetel internetről stb.. Ez se jó megoldás sajnos.
2012. nov. 18. 10:25
 6/13 csacsi2 ***** válasza:

Auto Power-on Shut-down programot ajánlom figyelmedbe. Ez kikapcsolja a gépet a beállított időben Természetesen jelszóval kell védeni a gépet, hogy csak te tudd bekapcsolni!Sajnos fizetős a program, de a mai világban...

A netről meg itt írnak a többiek, lényeg, hogy csak te tudd a gép jelszavát.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__biztonsag__2..

2012. nov. 18. 10:26
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem kikapcsoltatni szeretném a gépet hanem az internet kapcsolat szakadjon meg a laptoppal :)
2012. nov. 18. 10:53
 8/13 csacsi2 ***** válasza:

Ezért is írtam, hogy mit ajánlanak a többiek pl.:

[link]

2012. nov. 18. 11:19
 9/13 anonim válasza:
Hagyd békén szerencsétlen gyereket!
2012. nov. 19. 03:46
 10/13 A kérdező kommentje:
Köszi hagyjam békén? Iskolába az igazgatónő mindig hív hogy a gyerek alszik órán, mit csinál, hogy nem alszik az éjjel ..
2012. nov. 19. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!