Ki tudja, mi lehet a baj hogy ha az operában hsz-t írok a fészen, és azt enterrel akarom elküldeni ahogy ment is, akkor csak új sort kezd mint egy tabulátor?
Én a múltkor meg épp fordítva jártam.
Csetelek, hát látom, hogy hiába nyomom az entert csak nem küldi el a szöveget. Ici-pici jelölőnégyzetecske, pipa be, már küldi is enterrel. Lehet itt fordítva van.
Ja, előtte sosem láttam, hogy pipálni kellett volna.
Utolsónak van igaza!
Pont ezt akartam mondani! XD
Köszi vidám válaszotokat.:)
De közben megoldódott.Jött egy update,és jó lett.
Most az mondjátok meg nagy pc guruk hogy a chrome-on miért akadozik a tyubi? Aki segít, azt kinevezem főgurunak.:D
"PCguruk márpedig nincsenek, s minthogy nincsenek, róluk szó se tétessék!" - Könyves Kálmán
Kérdezd inkább, hogy 70ezerért milyen GAMER konfigurációt tudsz venni, vagy hogy az nvidia, vagy az ATI a jobb-e( Intel vs. AMD - ízlés szerint)?
Ezekre kapnál 10-12 értelmes választ, meg jól össze is vesznének a válaszolók. Kész a mulatság!
De hogy miért akadozik a krómon a jutyúb? Ki tudja?
:-D
Mert rossz a kérdés.
70 ezerért ugyanis nem kapsz "GAMER" gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!