Mit kellene még tennem, hogy jó legyen?
Kitiltottak a kedvenc cs 1.6 szerveremről, mert az admin szerint csaltam, persze nem... Na mindegy, hogy ezt most ki hiszi el. A lényeg az, hogy dinamikus ip címem van, mikor először kibannoltak újraindítottam a routert és jó volt, most viszont nem enged vissza az istenért sem. Rákerestem hát az ip megváltoztatására és ezt végrehajtottam:
Kábelnetnél:
Vezérlőpult->Rendszer->Hardver->ííEszközkezelő->Hálózati kártyák->Tulajdonságok->Speciális->Network Address (ha üres akkor Start->Futtatás-> "cmd" és ott beírod az ipconfig/all parancsot, majd kimásolod a fizikai címet).
Ezt az értéket megváltoztatod 1-el a végén (16-os számrendszerben), majd kihúzod a modemet, visszadugod és csak UTÁNA kattintasz rá az Ok-ra.
Ha bejelentkezett, felmész a modemregisztrációs oldalra, amikor kiírja, hogy indítsd újra a gépet, csak
Futtatás-> "cmd" -> ipconfig/release majd ipconfig/renew és már új IP-d van.
Whatsmyip.com oldal szerint meg is változott az ip címem, de még mindig nem enged vissza. Mit tehetnék?
1. Nem csaltam, nem is fogok.
2. Nem akarok más szerveren játszani.
3. A problémát megoldani szeretném nem kikerülni.
Valószínűleg nem csak IP alapján azonosítanak, mert ők is tudják, hogy 5 perc google után kijátszható.
Vagy meg kell tudni mi alapján végzik az azonosítást, vagy beszélni az adminnal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!