Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nosalty.hu oldalon ha egy...

Nosalty.hu oldalon ha egy receptet az elkészítendők közé mentek, akkor hogy tudom bejelölni, hogy elkészítettem? Egyáltalán hol látszik az elkészítendők listája?

Figyelt kérdés

2012. nov. 15. 13:46
 1/1 anonim válasza:

Szia!

Azt úgy tudod megtenni, hogy a jobb felső sarokban a felhasználó neved alatt rámész arra, hogy Saját oldalam, majd ott lesz öt fül, melyek közül a negyediket, a Kedvenceim-et kell kiválasztanod. Ez alatt jelenik meg újabb három fül, ahol már láthatod is az "elkészítem receptek"-et. Erre ha rákattintasz, akkor ott lesznek a receptek, amikre valaha rányomtál, hogy elkészíted őket. Most már csak annyi dolgod van, hogy a mellettük lévő nem-re rákattintasz egyet, akkor igenre változnak, majd ha igenessé tetted az igeneket, akkor alul a beküldés gombot nyomd meg, és mind "el lett készítve". :) Ááá, nincsen ám túlbonyolítva! :D

2013. jún. 15. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!