Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Megszakad az internet, mi a...

Megszakad az internet, mi a teendő?

Figyelt kérdés
Már 2 és fél éve folyton megszakad a net. Eddig nem volt vészes, de most az. Kb 2-3 percenként megszűnik, majd rá pár másodpercre ismét jó.. Ez letöltéseknél nagyon zavaró, mert olyankor azokat is mindig kezdhetem előről... A szüleimnek szóltam, ők felhívták a szolgáltatót, ott azt mondták, hogy a vonal túl van terhelve.Én próbálom rábeszélni őket egy másik szolgáltatóra (jelenleg a T-Home van), de mivel ebben a csomagban van a kábel TV és a telefon, nem akarnak váltani. :( Van rá mód, hogy ezt helyre lehessen hozni? Ha mégis váltanánk szolgáltatót, akkor melyiket? (Győr környékén)

2012. nov. 14. 21:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Konkrétan milyen net ez? Kábelnet vagy adsl?

Ha túlterhelt vonalra hivatkoznak akkor gondolom adsl lesz, váltsatok át kábelnetre, az sokkal stabilabb.

Ha meg ezt nem lehet valamiért, akkor körül kell néznetek, hogy van-e egyáltalán másik szolgáltató, aki kínál mindent (vagy csak a netet) nálatok. Digi és UPC is szóba jöhet, de nézd meg a honlapjukon.

2012. nov. 14. 21:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Rendben.. Utánanézek, köszi.
2012. nov. 14. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!