Lesz valami baj a gépemmel, hogy ha letörlöm az internet explorer böngészőt?
Figyelt kérdés
mert meg sem nyitom de folyamatosan nyílnak meg a reklámok :S de csak ezzel a böngészővel2009. aug. 14. 10:49
1/11 anonim válasza:
Nem lesz semmi baja.
Nekem is ez a bajom vele, 20 percenként megnyit egy ablakot és nem lehet dolgozni vele, ezért leszedtem egy Process Blocker nevű programot amivel blokkolom az Internet Explorer-t.
2/11 A kérdező kommentje:
és így már nem ugranak be a reklámok??
2009. aug. 14. 10:55
3/11 A kérdező kommentje:
letöltöttem énis.. és h kell használni? vagy csak feltelepitettem és ennyi?
2009. aug. 14. 10:57
4/11 anonim válasza:
én ujra telepítettem a gépemet,és akkor egyből töröltem az explorert... mozilát hazsnálok
5/11 anonim válasza:
Ha adware van a gépeden, akkor érdemes azt eltávolítani, nem a böngészőt. Ennyi erővel keylogger is lehet a gépeden, ami épp a jelszavad, bankkártya azonosítódat, az életedet lopja...
6/11 A kérdező kommentje:
azt honnan lehet megtudni h van e rajta olyan?
2009. aug. 14. 11:10
7/11 anonim válasza:
Az internet explorert nem lehet teljesen eltávolítani, mert a rendszer szerves részét képezi.
Fenntartani lehet a működését.
A reklámok ellen spyware írtóval: ad-aware, counterspy, spysweeper, spybot.
8/11 anonim válasza:
Ha reklámokat dobál fel, akkor van adware a gépeden. Ez a jobbik eset... A spyware megpróbál elbújva kémkedni, információt gyűjteni, és ha kell, "bérben" dolgozni egy zombihálózat részeként.
Ad-Aware, Spybot Search and Destroy, Windows Defender, és nem összevissza klikkelgetés (nem elhinni mindent) megoldást jelenthet.
9/11 anonim válasza:
ha reklámok nyílogatnak, valóban adware van a gépen, azt kell eltávolítani. az is egy szempont, hogy találhatsz olyan oldalakat, amelyeket csak az explorer nyit meg normálisan (én pl. operát használok, de megőriztem az explorert, mert pár oldal csak úgy működik.)
10/11 anonim válasza:
Ne töröld, mert az IE a Windows operációs rendszer része, ha nem is használod, a gépeden legyen rajta. Ellenben sűrgősen írtsál malware-t vagy trójai falovat. Ad-Aware-t a www.letoltes.prim.hu oldalról letöltheted a rendszergazdai oldalra, onnan telepitsd, a azonnal futtasd le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!