Skype? Mikrofonprobléma?
Figyelt kérdés
A párommal akartam ma este skypeolni,a kapcsolat létre is jött,de én nem hallottam semmit abból amit ő mondott.Ő tisztán hallott engem.Nálam,vagy nála lehet a probléma?2012. nov. 11. 22:34
1/2 anonim válasza:
1. mikrofon/hangszóró be van dugva? 2. beállítások rendesen be lettek állítva? 3. Win7 esetén a skype nem lett lenémítva? 4. mikrofon be van kapcsolva(fejhallgatók esetén kilehet kapcsolni) 5. driverek fent vannak?
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ ! :) Ezek a problémák amiket irtál kinél merülhetnek fel?Mivel ő hallott engem,csak én nem őt,gondolom nála,igaz? Egyébként mindketten laptopról skypeoltunk,külön mikrofonra nincs szükség...
2012. nov. 12. 06:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!