Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ha egy hónapon át csak böngész...

Ha egy hónapon át csak böngészésre, emailre és youtubra használom a netet napi 5-6 órában, az összesen kb hány mb? korlátozott netem van, ezért szeretném kb-ra érzékelni.

Figyelt kérdés
2009. aug. 13. 15:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom 1GB-nál semmivel se több, de ha korlátozott neted van, kell, hogy legyen valami program ami számolja az adatforgalmad.
2009. aug. 13. 16:03
 2/10 A kérdező kommentje:
igen, van mindenféle, de én nemtudok rajtuk kiigazodni, nekem úgy lenne világos, ha pl azt irná, 1500 mb, aztán, maradt: 1499 mb, 1448 mb stb.
2009. aug. 13. 17:49
 3/10 anonim ***** válasza:

DU metert használom erre. Kiírja sokféle bontásba, hogy mennyit töltesz -óra, nap, hónap, összes-. Szerintem a havi kiírás pont elég neked.

Ami számot kiír, azt pedig kivonod a korlátodból :)

2009. aug. 14. 10:44
 4/10 anonim ***** válasza:
+ Mellesleg 1-1 youtube videó 20mega körüli (inkább több). Eszi a korlátodat rendesen.
2009. aug. 14. 10:45
 5/10 A kérdező kommentje:
hát, akkor 1 nap alatt ledaráltam a korlátom felét
2009. aug. 14. 11:33
 6/10 A kérdező kommentje:
de afu meter mindig csak a jelenlegit irja ki. jobb egérrel katt, és akkor vhol ott van az összesített?
2009. aug. 14. 11:34
 7/10 anonim ***** válasza:

Jobkatt rá: Totals and reports. Monthly Report. Az kell neked szerintem :)

Fontos: nehogy kikapcsold a programot, mert akkor nem mér ,)

2009. aug. 14. 15:03
 8/10 A kérdező kommentje:

épp most jöttem rá, h igy kell, és nagyon csaloódott vagyok, mert szerda estétől van netem és már több mint 800 megát leneteztem. szóval a videonézés és egyéb letöltögetésekről ne is álmodjak...de ha csak oldalakat nézegetek akkor vajon ki tud tartani?

és ha egy oldal meg van nyitva és csak olvasom,nem kattintok sehova, tehát nyugalmi állapotban van akkor is szedi a kbiteket???

2009. aug. 14. 17:35
 9/10 A kérdező kommentje:
úgy tűnik, akkor nem...
2009. aug. 14. 17:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem jellemző. De pl myvip, keresésnél ugye először ország, megye, város. Na, ezeket út közbe tölti be. Tehát úgy néz ki az oldal minta nyugalom lenne, de a háttérbe -minimális- adatot cserél a géped a szerverrel.
2009. aug. 14. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!