Ask. Fm-en tényleg felfedik hétfőn azt, hogy ki volt a kérdező?
Figyelt kérdés
2012. nov. 10. 11:11
1/6 MaXXeGee válasza:
Naná, sőt a bankszámlaszámod a lakcímed és a lábméreted is kiírják ...
2/6 A kérdező kommentje:
Most komolyan kérdezem, mert akkor kiderül, ki volt az a sok csicskusz:D több helyen is láttam már, hogy mindenki irkálja, hogy hétfőn felfedik ezt, de nem értem hogyan..
2012. nov. 10. 11:18
3/6 anonim válasza:
Ne hidd már el ezt a baromságot, gondolkozz ha névtelenül küldte el a kérdést honnan tudná a rendszer, hogy ki volt ?? Ilyen nincs!
4/6 anonim válasza:
Nem fogják.
Sok h*lye van aki mindent ki ír, ha látja a másiktól.
Régen fb-én valami olyan volt, a facebookon hacker, vagy vírus van vagy mi, ha sértő üzenetet kapsz tőlem az nem én voltam.
Könyörgöm ez is egy hülyeség, tudatlanság példája, ha valakinek sértő üzenetet kap tőlem, az azért van, mert utálom mint a sz*rt, nem pedig vírus, meg hacker..stb
5/6 A kérdező kommentje:
Sejtettem, hogy valami nem stimmel, de milyen nagy balhék lettek volna már ebből az egész országba xD
2012. nov. 10. 14:01
6/6 anonim válasza:
annyira nem, max mészárolták volna egymást az ismerősök xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!