Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Elment a netem hangja mit...

Battery kérdése:

Elment a netem hangja mit csináljak?

Figyelt kérdés

Reggel bekapcsolom a gépem és felmegyek youtube-re, elindítok egy zenét és nem szól.

a keveröben nincs levéve a hang,(BE van dugva a hangfal)

Mit csináljak ?

2012. nov. 7. 18:34
 1/3 Komplikato ***** válasza:
Ha ez Vista, W7 vagy W8, akkor azt a keverőpultot kéne megnyitnod amiben a futó alkalmazások hangereje van, mert ugye pl. a böngésződben futó dolgok hangereje külön állítható és innentől tök mindegy a Master Volume mekkora, ha valahogy sikerült lehalkítani más alkalmazásokat.
2012. nov. 7. 18:43
 2/3 Komplikato ***** válasza:
Ja igen, a böngésző csak akkor jelenik meg a hangerő állításnál ha megy valami benne ami hangos, Java játék, Flash videó, flash reklám, stb. Tehát előtte nyiss meg egy YouTube videót, indítsd el, és utána nyisd meg a hangkeverő eszközt. Attól függően milyen böngészőben megy, ott fogod látni, hogy IE, Chrome, Firefox, Opera, stb.
2012. nov. 7. 18:48
 3/3 A kérdező kommentje:

Néztem de a keveröben még azt sem jelzi hogy halk lenne

ja és ezt csak a chrome csinálja a mozillán müködik

2012. nov. 7. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!