1/7 anonim válasza:
Ha Androidos vagy Windowsos akkor lehet. iPad-en nem tudom. Még nem volt kezembe olyan tablet.
2/7 A kérdező kommentje:
köszi
2012. nov. 7. 18:08
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
telefon nekem nem kell :D úgysem használom ha meg igen akkor is ritkán. meg most elkezdtem gyűjteni egy tabra (ConCorde tab NOVUM).szerintem 65 ezerért egy elég jó vétel. hardvere sem valami gyenge
2012. nov. 8. 17:08
5/7 anonim válasza:
Concorde Tab-ot 65 ezerért? Akkor inkább gyűjts még egy kicsit és vegyél iPad 2-t 95 ezerért, ne egy ilyen noname cuccot. Szerintem...
6/7 A kérdező kommentje:
amiben az iPad jobb az konkrétan az akku ideje és a op rendszre (de nekem az android jobban tetszik), és a hírneve.
nekem az a 7 órás akku bőven elég, mert általában film/videónézésre lenne néha kis játék. rokonságban van 2-3 embernek con corde tabja (nem ilyen) és azok teljesen rendben voltak. ebben van 32gb szabad hel (ha nem elég bővíthetem) míg az iPad ban csak 32 és nem bővíthető.
2012. nov. 10. 22:01
7/7 A kérdező kommentje:
elnézést az utolsó mondatot elírtam
* a 95 ezres ipad ban csak 16gb van
2012. nov. 10. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!